keskiviikko 19. lokakuuta 2016

Aamulenkit takaisin arkeen

Unettomat yöt, myöhäiset illat ja ennen aamu kuutta tehtävät lenkit on tuntunut pitkään ihan mahdottomalta yhtälöltä ja niinhan se on! Meidän pienin eli Kilppari on heräillyt pitkään öisin noin 10krt yössä, eikä todellakaan ole tullut mieleen lähteä aamulenkille ennen aamupalaa. Sen lisäksi illat ovat monesti venyneet melkein puoleen yöhön, joten yö unet ovat jääneet todella lyhyiksi. 
Nyt kuitenkin tilanne on toinen. Kilppari nukkuu yöt ilman heräämisiä ja iltaisin saan hommat tehtyä ajoissa joten pääsen sänkyyn heti kun lapset on laitettu nukkumaan. 


Tällä viikolla olen jo pari kertaa päässyt aamulenkille ennen aamupalaa ja meillä se tarkoittaa siis aamulla lähtöä 5:oo. Pitää kuitenkin olla takaisin kotona ennenkun mies lähtee töihin kuuden aikaan, koska lapsia ei voi yksin tietenkään jättää nukkumaan. 
Maisemat aamuisin on ehkä vähän turhan hämärät, mutta ilma mitä loistavin. Raikas aamu piristää paremmin kun kolme kuppia kahvia. Enkä ole ainoa joka tähän aikaan lenkkeilee. Onneksi!


Huomaan myös, että on paljon parempi aloittaa aamu lenkillä vaikka herääminen onkin rankkaa. Koko päivä lähtee liikkelle reippaammin ja on helpompi pitää dieetistä kiinni kun on heti aamusta liikkunut. En tiedä miksi, mutta niin se vaan on. Suklaan himo pysyy paremmin kurissa ja innostuu helpommin treenaamaan myös myöhemmin päivällä.


Nyt kun aamulenkit on kunnossa niin seuraavaksi pitäisi taas kaivaa juoksukengät esiin ja lähteä iltaisin hölkkäämään. Siitä siis seuraava tavoite!

-----

Sanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti