maanantai 31. lokakuuta 2016

Paluu salille

Joskus kauan sitten kävin säännöllisen epäsäännöllisesti salilla (olenhan kuitenkin ollut salilla jopa töissä), mutta siitä on jo todella pitkä aika. Suurin syy salittomuuteen on ikävä kyllä raha. Lähi salit ja varsinkin se jossa minä haluan käydä on sen verran hintavia, ettei kotiäidillä ole noin vaan varaa sitä maksaa. Nyt kuitenkin meidän perheen rahatilanne on rauhoittunut ja se tarkoitti sitä, että marssin suoraan hakemaan itselleni salikortin. Niin mahtava tunne!


Kortti onkin ollut jo ihan kovassa käytössä. Salin puolella olen kerran käynyt tekemässä kädet ja illalla olisi suunnitteilla sama setti. Loppu viikosta on sitten jalkojen vuoro.
Salin lisäksi ohjatut tunnit ovat olleet käytössä eli 60min crossing ja 45min cycling on kokeiltu. Muuta en ole vielä 5päivässä ehtinyt, mutta omasta mielestä tämä on jo ihan hyvä suoritus.

Parasta tässä salilla on se, että voin käydä treenaamassa myös päivisin kun isommat lapset on koulussa ja mies töissä. Saan nuorimman lapsiparkkiin hoitoon (tosin en ole vielä uskaltanut kokeilla) niin iltaisin voi olla rauhassa perheen kanssa. Ajatus siitä, että joka ilta tai edes kolmena iltana lähtisin pois kun vihdoinkin on koko perhe koossa niin ei tunnu hyvältä. Siksi olenkin suunnitellut, että muutamana max 2 iltana käyn jumpassa ja muuten sitten treenaan joko illalla kahdeksan jälkeen kun lapset ovat menneet nukkumaan ja max 1 viikossa vien pienimmän lapsiparkkiin hoitoon. Hieman vaatii säätämistä, mutta hyvin uskoisin tämän onnistuvan kun tahtoa on.


Ihanaa on myös salin helppous. Sali on tuttu. Siellä olan käynyt monta vuotta ennenkin ja se on niin lähellä. Voin kotona pukea jumppavaatteet päälle ja lähteä tossut jalassa jumpalle. Katselin muita saleja hieman kauempaa, mutta ajatus siitä että olen monta tuntia poissa ei houkutellut. Jos matkoihin menee 45min, siihen 15min vaatteiden vaihto yms - tunnin treeni ja sama setti takaisin niin ei ei. Kolme tuntia salitreenin käyttämiseen on liian paljon tässä elämäntilanteessa. 5min salille ja takaisin on paljon houkuttelevampi.

Illalla taas mennään kun lapset on laitettu sänkyihin!

------

Sanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti