lauantai 15. lokakuuta 2016

Punnitus päivä

Tämän viikkoinen punnitus ei tuottanut toivottua tulosta, mutta onkos se ihme kun vetää jäätelöä ja suklaata monta päivää ja liikkuu vaan kahtena päivänä. Tiesin tuloksen jo ennenkun astuin puntarille. Puristavat housut ja ällö olo oli paljastanut turvotuksen jo muutama päivä sitten. Silti halusin painon katsoa. Uskon siihen että myös se painon nousu tsemppaa. Tulee sellanen olo, että "mitä hittoa? Miksi pudotan taas näitä samoja kiloja uudestaan?" Nyt siis entistä isommalla tsempillä kohti ensi viikkoa ja pienempää lukua. 


Keittiössä komeilee kaksi pientä lasia. Toisessa pudotetut kilot ja toisessa kilot jotka on tarkoitus pudottaa. Osaatteko arvata kumpi on se lasi jossa on pudotetut kilot? Hups 
Tavoite on siis 20kg ja edelleen pudotettavien kilojen lasissa on se 20helmeä. Jospa ensi viikolla saisin edes yhden helmen siirrettyä toiseen lasiin ja jos vaikka ensi viikolla ei olisi koko aikaa naama suklaassa.


Nyt kaikki vinkit kehiin! Millä katkaista suklaa kierre? 

------

Sanna

2 kommenttia:

  1. Mulla toimi riisimaissipaketti. Ihan kuin jyrsisi pahvia, mutta sillä sai sen pupeltamisen tarpeen kuriin.
    Ens viikko on hyvä viikko :) ja päivä kerrallaan suklaattomaan elämään. Kunhan muistat varoittaa lähiporukkaa pinnan kiristymisestä ja muista vierotusoireista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitää testata.

      Meillä mies onneksi on päässyt jo tutustumaan näihin mun kiukun puuskiin kun suklaata ei ole saatavilla niin ei tule taaskaan yllätyksenä :D

      Poista