perjantai 14. lokakuuta 2016

Kaksi päivää pelkkää suklaata

Pakko se on myöntää, että edelliset kaksi päivää ei ole mennyt ihan niinkuin pitäisi. Aamut alkanut hyvin, mutta iltaa kohden päässyt vähän lipsumaan. Suklaata, sipsiä, mäkkäri ruokaa. NAM! Myös liikkuminen on kokonaan jäänyt. Ei vaan ole jaksanut ja suklaa on houkutellut jäämään kotiin ja sohvalle.

Vaikka suklaa on ihan super herkkua ja sitä on välillä ihana syödä, niin kyllä se seuraavan päivän olo on vaan niin kauhea. Silti sitä ei vaan opi, että ei sitä suklaata tarvitse syödä kaksin käsin koko päivää. Ehkä joskus olen tarpeeksi fiksu ja aikuinen syömään suklaata fiksusti.


Tänään onneksi sain itseäni niskasta kiinni ja suuntasin heti aamusta kävelylle kun muut perheessä vielä nukkui. Aamupalan ja suihkun jälkeen matka jatkui hammaslääkäriin. Se on paikka jota vihaan. Vihaan enemmän kun mitään muuta ja on aina kauhean suuri kynnys lähteä. Sain onneksi itseni kuitenkin liikkeelle ja jopa hammaslääkärin tuoliin asti.


Matkaa hieman piristi uudet Wimman Letti Leggingsit, jotka eilen sain kaverilta haettua. Näitä housuja on pitkään himoittu ja vihdoinkin ne on mulla. Otin itselleni koon L ja hetken mietin että mahtuukohan ne ollenkaan. Nämä kuitenkin yllätti täysin. Leggingsit on puuvillaa ja istuu ihanasti päälle. Lahkeet eivät ole liian lyhyet ja vyötärö ei ole liian kireä. L koko istuu siis todella hyvin päälle.

Tänään suunnitelmissa olisi aamu kävelyn lisäksi kahvakuula treeni. Olen myös miehelle sanonut, että tänään se ei saa antaa mun syödä suklaata vaikka olisi mikä! Onneksi mieheni on ihanan kannustava ja auttaa aina vaikeiden aikojen yli.

Sain myös juuri viestin, että huoltoon viety aktiivisuusmittari on valmis. Jos se vaikka kannustaisi liikkumaan!

-----

Sanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti